Door P.uncia, Op don 15 maa 2012 18:36, 5 reacties,    

Monsanto’s Roundup in alle geteste urinemonsters aanwezigEen recent onderzoek, uitgevoerd door een Duitse universiteit, heeft zeer hoge concentraties glyfosaat, een kankerverwekkende chemische stof in herbiciden zoals Monsanto's Roundup, in alle geteste urinemonsters gevonden. De hoeveelheid glyfosaat in de urine was onthutsend, waarbij ieder monster concentraties bevat van 5 tot 20 maal het maximum dat is vastgesteld voor drinkwater. Dit is slechts nog een stukje bewijs dat herbiciden, op zijn minst, ongecontroleerd wordt gespoten.

Glyfosaat in Monsanto's Roundup beïnvloed de wereldgezondheid

Dit nieuws komt slechts een maand nadat bleek dat glyfosaat, dat in Monsanto's Roundup aanwezig is, het grondwater aan het vervuilen is in de gebieden waar het wordt gebruikt. Wat betekent dat? Het betekent dat giftig glyfosaat nu het drinkwater van de hele wereld aan het vervuilen is door de wijdverbreide besmetting van grondwaterlagen, putten en bronnen. De recente rapporten van de aanwezigheid van glyfosaat in alle urinemonsters vergroten slechts deze bevindingen uit het verleden.

Monsanto blijft doorgaan met te beweren dat hun Roundup producten volledig veilig zijn voor zowel dieren als mensen. Echter, veel milieuactivisten, wetenschappers, activisten en zelfs artsen zeggen het tegendeel. Glyfosaat beïnvloedt radicaal het metabolisme van planten op een negatieve manier. Het is een systemisch vergif dat de vorming van essentiële aminozuren voorkomt waardoor de planten verzwakken en er uiteindelijk door sterven.

Een formule die gemaakt lijkt te zijn om niet alleen het landbouwsysteem te ruineren maar ook afbreuk doet aan de gezondheid van miljoenen mensen wereldwijd. Met het uitvinden van Monsanto's Roundup Ready gewassen namen resistente superonkruiden de landbouwgronden over en de volksgezondheid wordt aangevallen. Zoals gebleken is laat glyfosaat ook zijn residuen achter in Roundup Ready gewassen, waardoor nog meer zorgen worden veroorzaakt voor de volksgezondheid. Glyfosaat draagt nu zelfs bij aan escalerende aantallen van psychische aandoeningen en obesitas door de verarming van gunstige darmflora die deze functies direct regelt. Maar het stopt daar beslist niet.

Onderzoekers hebben Roundup op volwassen mannelijke ratten getest bij een concentratie tussen 1 en 10.000 deeltjes per miljoen (ppm), en ontdekten dat binnen 1 tot 48 uur na blootstelling, testiculaire cellen van de volwassen ratten of werden beschadigd of gedood. Zelfs bij een concentratie van 1 ppm was Roundup in staat de proefpersonen te beïnvloeden door het verlagen van hun testosteron concetraties met wel 35 procent.

Door, Mike Barrett.
Annotaties:
| #176557 | 15-03-2012 20:19 | wingload
Bekijk het interview met Dr. Huber. Glyfosaat werkt als chelator en pikt mineralen op en gooit ze het organisme uit. Hierdoor ontstaat vanzelf een stoet aan ziekten. Denk aan het effect van suiker en het effect van vitamine-D gebrek. Het effect is dubbel: de gewassen (soja, mais, etc.) bevatten bijna geen mineralen en door een restant glyfosaat worden mineralen in het lichaam er nog eens extra uitgelazerd. En mineralentekort is al zo'n probleem.
wingload's avatar
| #176583 | 16-03-2012 06:31 | Patman
Wel een enorm slechte titel.

'Ieder mens besmet met landbouwgif'
Patman's avatar
| #176650 | 17-03-2012 15:40 | Patman
Ik ga deze dinsdagochtend op FreshFM doen.
Patman's avatar
aanmelden / inloggen