Door Patman, Op don 31 jul 2014 09:05, 8 reacties,    

‘ISIS, the dogs of hell’, een CIA creatie

Alle toplui van ISIS hebben gevangengezeten in Guantanamo, in gevangenissen die door Amerikanen beheerd werden in Irak, zoals Camp Bucca, waar de leider Al-Baghdadi van 2005 tot 2009 gevangen heeft gezeten en elders in geheime complexen (gevangenissen) in het Midden Oosten.

“In 2014, it was reported that Al-Baghdadi was in US custody in 2005, and was held at Camp Bucca, a US-controlled detention facility in Iraq, until he was transferred to Iraqi control in 2009 and released later that year under an agreement signed by President George W. Bush the previous year. During an interview, US Army Col. Kenneth King, the commander of Camp Bucca at the time of al-Baghdadi’s detention, verified his containment and release in 2009, and revealed that al-Baghdadi’s departing words were: “I’ll see you guys in New York.” However, according to US Department of Defense records, al-Baghdadi was held as a “civilian internee” at Camp Bucca by US Forces-Iraq from early February 2004 until his release in early December 2004. A Combined Review and Release Board recommended the “unconditional release” of al-Baghdadi and there is no record of him being detained by the US at any other time.”Deze tekst hierboven spreekt boekdelen.

Laten we er aandachtig naar kijken:
1. George W. Bush heeft persoonlijk de documenten voor de vrijlating van Al-Baghdadi ondertekend
2. De kolonel die de leiding over Camp Bucca had, klapte uit de school door te zeggen dat Al-Baghdadi op het moment dat hij de gevangenis Camp Bucca uitliep zelfgenoegzaam en bedreigend tegen ze had gezegd: “I’ll see you guys in New York”. De kolonel uitte hiermee op een cryptische wijze zijn onbegrip en ongenoegen over de vrijlating van Al-Baghdadi
3. Het feit dat Al-Baghdadi niet als een combattant (strijder) werd vastgehouden, maar als een ‘burgergevangene’ is zeer vreemd voor iemand die binnen een paar jaar het hoofd van de meest effectieve terroristische organisatie ter wereld is geworden
4. Dat hij óók al in 2004 gevangenzat in Camp Bucca
5. Wat dus betekent dat zijn gevangenschap in Camp Bucca tussen 2005-2009 uit de officiële dossiers van het Pentagon gewist is

Terrorists for Sale

Amper 2 jaar na de vrijlating van Al-Baghdadi werd hij, ná de topman van Al-Qaeda, Ayman al-Zawahiri, de meest gezochte terrorist ter wereld met een beloning van $10 miljoen dollar op zijn hoofd.

“On 4 October 2011, the US State Department listed al-Baghdadi as a Specially Designated Global Terrorist and announced a reward of $10 million for information leading to his capture or death. Only Ayman al-Zawahiri, chief of the global al-Qaeda organization, merits a larger reward ($25 million).”

Waarom houden ze simpele bergbewoners uit Afghanistan (of elders) die geen enkele macht hadden binnen terroristische organisaties, nog steeds vast en hebben ze één van de gevaarlijkste (Irakese) terroristen ter wereld en zijn kompanen zomaar vrijgelaten? Ik geloof simpelweg niet in een blunder van deze gigantische afmeting. Het is alsof je Bin Laden gevangen hebt genomen en vervolgens weer vrijlaat. Al-Baghdadi is erger dan Bin Laden. Niet omdat Bin Laden’s skelet (zogenaamd) ergens in de oceaan ronddobbert en Al-Baghdadi (nog) steeds leeft, maar omdat:

1. De tactieken die ISIS toepast zó inhumaan zijn (Cengiz Khan stijl: alles en iedereen doden zodat het volgende dorp vlucht en niet eens vecht)
2. De hoeveelheid mensen die ISIS tot nu toe al gedood heeft veel meer is dan de levens die Al-Qaeda geëist heeft (inclusief de doden van 9/11). Echter, ISIS heeft geen enkele Amerikaan of Israëliër gedood. Dat is op zijn minst heel erg opmerkelijk te noemen
3. Al-Qaeda nooit ‘baasje’ heeft mogen spelen over een groot deel van een soeverein land (in Afghanistan, Jemen en Somalië was/is Al-Qaeda slechts een onwelkome gast en zeker niet de baas). Al-Qaeda is nu totaal buitenspel gezet
4. De olie die men ‘veroverd’ heeft, op de zwarte markt verkocht wordt door ISIS en geld oplevert
5. Men miljarden van misdadige en corrupte koningshuizen krijgt, die dit geld via MI5/6, Mossad en de CIA aan ISIS geven
6. ISIS veel wapens, training en mankracht heeft (in Jordaanse trainingskampen heeft getraind en waarvan de gewonden in Israëlische ziekenhuizen – Tel Aviv – worden behandeld)

De enige conclusie die hieruit getrokken kan worden is dat de top van ISIS ingehuurd is en een deal gesloten heeft met de échte machthebbers van het Westen voor hun vrijlating. Met “de échte machthebbers van het Westen” bedoel ik niet een uit zijn voegen gegroeide korpsbal zoals Rutte of zelfs de robuuste, machtigste vrouw van de wereld, Angela Merkel, zelfs niet de ruggengraatloze Obama. Die houden zich bezig met zaken die hier niet zo heel veel mee te maken hebben. Zij zijn de etalagepoppen van de Westerse wereldpolitiek. Er zijn individuen en superkapitalisten die de échte politieke en militaristische agenda van het Westen bepalen. Van het kaliber Henry Kissinger die in de jaren ’70/’80 een prominente strateeg was, de pater familias van de Amerikaanse buitenlandpolitiek, ooit een memo had geschreven waarin hij pleitte om de Sjiieten en Soennieten tegen elkaar op te zetten in het Midden Oosten om een 100 jarige destabilisatie in die regio te bewerkstelligen: constante oorlog. Zijn beleid wordt nu, as we speak, uitgevoerd. Dat we ze weinig zien en horen in de media, is omdat zij deze media vaak bezitten en geduldig achter de coulissen opereren. Wat deze deal behelsde is vrij duidelijk.

Hellywood Scenario

“We gaan jullie vrijlaten, financieren, trainen en bewapenen. Kortom, we gaan jullie in alle opzichten helpen, mits jullie ons gaan helpen. We geven jullie totale toegang tot Westerse moslimextremisten. Een hele poel van gefrustreerden die heel ontevreden zijn in Europa en verlangen naar actie. Ze vervelen zich dood in die verzorgingsstaten. We zullen ze zonder enige terughoudendheid toestemming verlenen om op een vliegtuig te stappen richting Turkije, waar ze opgevangen zullen worden door onze Turkse partners die als jullie gastheren zullen fungeren. De Turkse regering doet met ons mee omdat ze een hekel aan Sjiieten hebben en Assad weg willen hebben. Dat is in het belang van de AKP-regering en ook in die van de Golfstaten. Uiteindelijk zullen we ook hen vernietigen. Trouwens, Israël is onze planner en uitvoerder, had ik dat al verteld?

De deal luidt als volgt: rij de grens over tussen Turkije en Syrië of tussen Syrië en Jordanië – waar we net als in Zuidoost Turkije trainingskampen, veldhospitalen en wapendepots voor jullie hebben gefaciliteerd – en begin met moorden: just start killing everybody! Niet alleen Syrische soldaten, richt je vooral op burgers: Alevitische en Syrische Christenen is onze aanrader, maar ook Soennitische Syriërs. Hoe meer doden, hoe beter. Wij kunnen dan met behulp van onze Westerse media de schuld geven aan Assad, want die willen we daar weg hebben. In Libië is het ons al gelukt, in Egypte hebben we via ‘Tahrirplein-tactieken’, dus op een andere manier, Moslimbroedertjes aan de macht geholpen, die ook in onze pocket zaten, maar die hebben er een bende van gemaakt en de legerleiding heeft ze eruit gekickt. Het Suezkanaal is gewoon té belangrijk voor onze wereldhandel. Dus we doen het even rustig aan in Egypte, want als het daar ontploft, het land met de grootste bevolking van het Midden Oosten: 86 miljoen mensen, dan hebben we een té groot probleem. Althans, vooralsnog. Egypt’s disaster will be continued folks….

Ik weet, een paar jaar geleden wist niemand wie Assad was, dat hij een Nusayri is en piepte niemand over Assad’s onderdrukkingsbeleid. Klopt, maar we hebben een plan: Iran moet en zal verzwakt worden en Assad is één van de weinige bondgenoten van Iran en luistert niet naar ons. Als we Assad daar weg hebben, verzwakken we Hezbollah in Libanon en isoleren we Iran nóg meer. Iran hebben we gewoon niet klein kunnen krijgen. Dat was ook de reden dat we Saddam aan de macht hadden geholpen, hem wapens en geld gaven om een oorlog tegen Iran te ontketenen die miljoenen levens gekost heeft. We hebben zelfs gifgas aan Saddam geleverd die hij heeft ingezet tegen niet alleen de Koerden (dat was veel later), maar ook in de jaren ’80 in de oorlog tegen Iran. Die Iraniërs, slim en karaktervol volk! Ze weigerden gifgas tegen Irakese soldaten in te zetten. Zij blijven één van onze hoofddoelen. Onze nachtmerrie is dat álle moslims in de wereld en dus ook in het Midden Oosten – Sjiieten, Soennieten en Alevieten – de handen in 1 zullen slaan en een eenheid gaan vormen. We weten dat Israël dan zal ophouden te bestaan.

Aan die Iraniërs, kunnen de rest van die koninkjes en prinsjes nog een puntje zuigen. Die prinsjes en de koning van Saudi Arabië denken dat ze veilig zijn, maar zij komen binnenkort aan de beurt als we ISIS op hen los zullen laten. Ze houden zich met hele andere zaken zoet dan Iraniërs: ze hebben weinig eelt op hun ziel. Daarentegen is Assad een taaie oftalmoloog (oogheelkundige) gebleken en zelfs die gekke, strakgetrokken Gadhafi was karaktervoller en slimmer dan de wannabe-adelijken. We like our pawns (pionnen) dumb like that, so we can buy their oil for a nickel and a dime! We zijn eigenlijk al bezig om uiteindelijk in 2016 grote maatschappelijke onrust in Saudi Arabië te veroorzaken, door jonge Saudiërs Takfiri-aanhangers te laten worden en tegen de Salafisten/Wahhabi’s op te zetten, zodat ze het Saudische Koningshuis gaan afzetten. We willen die olie namelijk helemaal voor onszelf en we willen Israël nóg meer bescherming bieden.

Het heeft allemaal te lang geduurd in Syrië en Assad zit nog steeds op zijn troon. Zelfs gifgasaanvallen die wij hebben laten uitvoeren en waarover we hebben gezegd dat hij dat gedaan heeft, kon de Westerse publieke opinie niet meekrijgen om een full scale oorlog in te zetten. Het is ons ook niet gelukt, omdat Rusland, Brazilië, India en China ons spel natuurlijk allang doorhadden en ons dwarsboomden bij de VN. Daarom zijn we overgegaan op plan B: raap dat hele moordzuchtige zootje van je bij elkaar en steek de grens over naar Noord Irak. Blitzkrieg Takfiri Style! Met de Koerden hebben we al afgesproken dat ze jullie met rust zullen laten, zelfs zullen helpen. De Koerden hebben er namelijk ook baat bij dat de Iraakse centrale regering desintegreert, zodat ze hun eigen onafhankelijke Koerdistan kunnen gaan oprichten, die wij als uitvalbasis, naast Israël, in een eventuele toekomstige Derde Wereldoorlog zullen gaan gebruiken.

Wij willen dat jullie Al-Maliki eruit gaan schoppen. Die bibliothecaris denkt dat hij de baas daar is geworden en hij luistert gewoon niet meer naar ons en verkoopt veel teveel van zijn olie aan de Chinezen. Heeft een te nauwe band met Iran en Assad gekregen en onze Israëlische vriendjes worden daar zenuwachtig van. Dat legertje van hem stelt toch niks voor, hey…. we would know: we trained those pussies! Dus daar loop je zo overheen. Wij blijven jullie via satellietfoto’s en andere kanalen essentiële inlichtingen geven.

Uiteindelijk moet je in het noordwestelijke gedeelte van Irak 1 of ander illusionair kalifaatje – het Kalifaatproject – uitroepen. Klinkt tof! Film ook al die onthoofdingen, verbrandingen, hart-uitrukken-shit en lever-op-eet-stoerigheid. Mail het ruwe filmmateriaal naar ons toe en dan maken onze contacten in Hollywood en Londen er een mooi flimpje van. Kun je het op Youtube plaatsen, zodat nog meer Europese moslimjongeren zich geroepen voelen om ISIS-lid te worden: die polderterroristen willen tóch actie? Mooie bijkomstigheid is dat onze Europese inlichtingendiensten via deze teruggekeerde terroristjes de politieke wind kunnen kneden als we ze een aanslag in Europa laten plegen. Altijd handig.

In Syrië konden we jullie niet (meer) beschermen tegen de luchtmacht van Assad. Blijf daar en wacht op onze volgende orders. We willen namelijk dat heel Irak in drie hapklare gedeeltes wordt gedeeld: Koerdistan in het Noorden, het fata morgana moordstaatje in het Westen en dan dat Sjiitische hoopje wat overblijft in het Zuidoosten. Maar voordat het zover is: moorden!”

The Puppet Masters

ISIS-strijders weten totaal niet wie aan de touwtjes trekt. Zij denken, in hun zieke geest, dat ze iets ‘goeds’ aan het doen zijn en realiseren zich niet dat ze misbruikt worden om hun medemoslims te vermoorden. Echter, onwetendheid is nooit een excuus voor het begaan van misdaden en het vermoorden van medemoslims die, vanwege allerlei omstandigheden voor een ‘fout’ regime (zoals die van Assad) vechten, mogen nooit vermoord worden. Immers, 90% van het leger van Assad bestaat uit Soennieten. Dus het argument dat alleen Sjiieten vermoord zouden worden, gaat niet op.

“Abū Dharr narrated that Allah’s messenger s.a.w.w said: Aḥmad, Muslim, and Ibn Mājah
There will definitely be a people after me from my nation who recite the Quran yet it will not even reach beyond their throats. They will pass through the religion as an arrow passes through a target, then they will not return back to it. They are the worst of people, the worst of all creatures.”

The worst does not stop here, Prophet Muhammad s.a.w.w said that anti-christ or dajjal will emerge from these people.”

Auteur – Ismail Selvi
Annotaties:
| #216062 | 31-07-2014 09:21 | ouwe knar
Gekker dan gek kan niet, zou je denken: Dus wel.
Mooie term: synthetisch terrorisme.
ouwe knar's avatar
| #216063 | 31-07-2014 09:28 | Patman
Ja, is wel een normale term op Zapruder hoor ;)
Patman's avatar
| #216065 | 31-07-2014 09:52 | ouwe knar
Na'eem: Bernard Lewis founder of Fourth-Generation Warfare said so, he said: we do not need trans-continent armies that would awake nationalism and they return to us as bodies like what happened in Afghanistan & Vietnam, but we should find agents inside the (targeted) country who will carry out the task of the soldiers, and we need a media tool to falsify truths for the people, and money to spend on them.

This is the Fourth-Generation Warfare, agents instead of soldiers.

Interviewer: This is an alternative army, a war by proxy?

Nabeel Naiem: Yes of course.

Interviewer: Between who (this war)? We are talking about armies on the ground, Al Qaeda and all what branches out of it, these armies work for the account of which battle and between who?

Nabeel Naiem: It works for the US Intelligence (CIA).

Interviewer: Who it fights?

Nabeel Naiem: The regimes, they put a plan in 1998 called Clean Break (PNAC)...
...

Nusra Front fighters are 10,000 and ISIS fighters are another 10,000, all 20,000 fighters using American weapons, and Obama claims after 2 years he discovers his (American) weapons are leaked to them?! Are you thinking we are fools?

This is a conspiracy against the region, and I told you Netenyahu & Dick Chenney put the Clean Break plan in the year 1998, and it's destroying 4 countries, they start with Iraq, then Syria then Egypt then Saudi Arabia. It's called Clean Break plan (PNAC), well known.. Using radical groups in the region.

http://www.activistpost.com/2014/07/former-al-qaeda-operative-claims.html#!brTPOh
ouwe knar's avatar
| #216066 | 31-07-2014 09:53 | liedetecter
Mooi stukje .... ennuh, die Ismail, is dat toevallig deze? http://www.klokkenluideronline.is/2012/07/klokkenluider-ismail-selvi-ontslagen Goed bezig, dit moet veeeeeel ruchtbaarheid krijgen uiteraard ...
| #216121 | 31-07-2014 21:37 | Donkerdoorn
ISIS.....ook voor al uw olie uit Syrië (via een omweg en langs EU-sancties) ;)
Donkerdoorn's avatar
| #216132 | 01-08-2014 07:57 | quero1
Er moet mss dringend een opstand in de vs zelf en 'regimechange' change komen in het gedrocht vs-eu-navo. De antichrist non-stop oorlogstoker obama moeten ze maar omverwerpen maar ook al die zeg maar criminele zogezegde geheime diensten met cia en pentagoon op kop moeten ontmanteld worden en israel ook natuurlijk als het even kan wegens evident permanent gevaar voor de wereldvrede en ja voor onze economie ook. MH17 is er toch niet zomaar gekomen hé. Maar nu moeten we zelf lijden onder hun idiote sancties tegen rusland.De eu gedraagt zich wezenlijk echt als nazi's hoor, zie maar hun 'Lebensraum' en 'Drang nach Osten' concepten dat ze rechtstreeks van de nazi's overgenomen hebben. Dat ze dat oekraine voorstellen ze voor als een democratische staat is pas hallucinant terwijl er regelrechte neonazi terrreur heerst en maidan was ook een nazi putsj toch. Zie ook opnieuw ook die MH17 provocatie naar oorlog. Niet rusland is het gevaar maar de duivelse alliantie van addergebroed us-eu-navo. De navo heeft bvb nu de facto 22 legerbasissen in de eu en rusland ocharme 1 legerbasis op de krim en 1 in syrië en daar worden ze, de navo-eu knettergek van...Dat rusland de krim heeft teruggenomen is toch heel goed voor het evenwicht en de krim was eeuwenlang en historisch van rusland toch. Die 'zatlap' chroestjev, oekrainer notabene heeft destijds waarschijnlijk onder immense druk van het westen fout gehandeld en landverraad gepleegd door die krim te verpatsen en af te staan en het is prima voor het evenwicht dat dat is rechtgezet. Die eu oorlogstokers meelopers octopus wordt veel te gevaarlijk en mag best een toontje lager zingen en minder denken aan roven en meer aan echte economie. De eu leiders en obama verdienden hun nobel vredesprijs zeker niet maar dat was maar een pr stunt hé, ze leiden ons toch rechtstreeks naar oorlog en mogelijks zelfs wo3 hé.
| #216134 | 01-08-2014 08:12 | quero1
Het eerste wat die cia-isis deed was de rafinaderijen van irak en nu ook al syrië inpalmen en ze roven dus die olie natuurlijk op zijn yanks hé, de yanks en angelsaksen zijn altijd al gek geweest van gratis olie, zie iran, irak, libië, syrië nu ook dat 'valse' doorgedrukte zeg maar bewezen crimineel nazi oekraine (mh17), is ook een geval van olie en energie hoor, 'only our interests matter you know' zeggen de wallstreet yanks en banksters steeds weer en opnieuw (not yours). Bijzonder schrijnend was en is ook die geforceerde uittocht van de christenen aldaar die al eeuwenlang in vrede leefden/leven met hun buren in al die arabische landen maar nu als cynische pasmunt gebruikt worden door de koppensnellers van de cia-isis valse 'plunderaars-veroveraars' tandem.
| #216165 | 01-08-2014 13:05 | Atlas
Rafinaderijen pakken zou iedereen doen. Dat is de basis waarop je je verdere campagne financiert. De site van die meneer vind ik overigens nogal dubieus. Op een andere plaats vindt hij iets van andere mensen en stelt dat het staatsburgerschap zou zijn ingetrokken als iemand die een site heeft gebouwd waarop raketten vanuit Gaza te zien zijn, Turk zou zijn geweest. http://dutchturks.nl/?p=553 Mag hij uiteraard vinden. Ik zou die toon niet aanslaan tegen andere mensen en me beperken tot het melden van feiten.

mijn inschatting is overigens gelijk Quero1, het westen komt voor Rusland steeds dichterbij. Een reactie is niet vreemd.
aanmelden / inloggen