Door P.uncia, Op woe 28 dec 2011 18:28, 1 reacties,    

Het herdefiniëren van wat natuurlijk isAls samenlevingen zich ontwikkelen en meer technologie geïntroduceerd wordt, is geloof en vertrouwen in de natuur verloren. Moeder Natuur en het menselijk lichaam zijn miljoenen jaren in interactie, lang voordat enige genetisch gemodificeerde planten of dieren een rol kwamen spelen, of zelfs artsen. Maar het lijkt nu dat dit vertrouwen in de natuur voor het leveren van de beste remedies en voedsel aan de kant geschoven wordt.

Meer verwerkt vlees wordt geproduceerd, meer gewassen die buiten het seizoen groeien worden gekocht en het vertrouwen in chemicaliën om de voudigste kwalen te behandelen neemt toe. Dit zou niet het geval moeten zijn. Mensen moeten terug kijken naar de natuur en dat een dergelijke majestueuze achtergrond alles kan produceren wat nodig is om het leven en gedijen te realiseren.

Voedselgewassen en biotech-industrie gaan door een van de meest onbekende veldslagen aller tijden. Als iemand bekend is met de documentaire film Food, Inc, zou hij / zij weten over de Monsanto en sojaboer strijd. Wie had kunnen denken dat een dergelijk onderwerp dergelijke controverses zou aanwakkeren. Monsanto is nu enige tijd in een verhitte strijd omdat het letterlijk gefailleerde boeren dwingt om hen "round-up" gebruiksklare zaden te gebruiken.

Het was niet totdat dr. Arpad Pusztai een onderzoek deed naar genetisch gemanipuleerde aardappelen voordat Monsanto onder vuur kwam te liggen over hun sojabonen. Dr. Arpad, die zijn baan verloor door zich uit te spreken over gentech voedsel, ontdekte dat gentech aardappelen leiden tot hepatorenaal toxiciteit, of schade aan de lever, bij muizen. Hij beweerde dat het proces van genetische manipulatie, niet de aanwezigheid van pesticiden, de schade in de muizen veroorzaakte. Dit is wat de hele gentech controverse aanwakkerde.

Een andere groot controversieel gentech product is melk. Altijd sinds de "Little House on the Prairie” was die goeie ouwe melkkoe afgebeeld om een makkelijk leven te leiden en melk te produceren op een gezonde manier. Maar nu, in plaats van een weiland en een emmer om de melk zonder additieven op te vangen, zijn er overvolle melkfabrieken en chemische stoffen toegevoegd aan elk glas.

Wanneer iemand in de ochtend geniet van een glas van deze zogenaamd "natuurlijke" melk krijgt je een dosis van 20 verschillende pijnstillers, antibiotica en groeihormonen binnen. Deze zijn inclusief maar niet beperkt tot, niflumic zuur, mefenaminezuur, flunixine, ibuprofen, diclofenac, ketoprofen, en recombinant Bovine Growth Hormone.

Zuren en hormonen en andere ingrediënten, die een wetenschappelijke woordenboek nodig hebben voor uitleg, zitten in de melk van vandaag. Tot nu toe hebben al deze toegevoegde stoffen aangetoond te leiden tot schildkliergebreken, kanker en andere lichamelijke aandoeningen. Voordat melk werd gebruikt als het beste spul om te drinken als kind om botgroei te bevorderen, moet je nu diepgaand onderzoek doen om de beste melk te vinden.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van de miljoenen die slechts één vraag stellen, "wat is volledig natuurlijk"? Is alles met het label 'natuurlijk' echt goed, zuiver voedsel? Met de aanwezigheid van gentech technologie is het moeilijk om de 'natuurlijke' voeding te vertrouwen in je lokale winkel. Dit mag nooit een vraag moeten zijn. Men zou niet de vraag nodig moeten hebben of zijn / haar graan natuurlijk is, dit zou een feit moeten zijn. Onderzoeken tonen aan dat een deel van de goederen die nu "natuurlijk" genoemd worden kunnen leiden tot een serieuze kankerprognose of het remmen van natuurlijke genezingsprocessen van het menselijk lichaam.

Bijvoorbeeld, het de extreme gebruik van antibiotica en andere chemische stoffen in onze voeding kunnen een persoon resistent maken tegen antibiotica of kan de groei van bepaalde hormonen remmen. Al deze problemen kunnen worden opgeheven als dieren en de gewassen zijn geteeld op een gezonde, echt natuurlijke manier en niet in de fabriekboerderijen. Biologische, natuurlijke teelt is de weg naar het gezondste leven.

Door, Allison Brooks.
Annotaties:
| #172554 | 28-12-2011 19:03 | Appie
Laatst was een neef die werkt op de Dominicaanse replubliek op bezoek. Hij onderzoekt daar de medicinale eigenschappen van planten.

Heb een tijdje met hem gesproken en ook hij is ervan overtuigd dat onze levenswijze ons ziek maakt. daarnaast maakt hij zich zorgen over het uit de weg ruimen van unieke planten en bloemen door Big Agra.

Was aangenaam verrast toen hij begon over het HIV-fabeltje, een gecreerde ziekte.
Appie's avatar
aanmelden / inloggen